fredag 13 januari 2012

Phi phi

Nämensegoddag! Idag drog vi till phi phi öarna över dagen bara! Det var... Intressant minst sagt! Själva stället var fint absolut, men det var så mycket folk!!! Va händer liksom? Vi har det så lugnt och skönt där vi bor så att komma till phi phi kändes smått chockande haha. Nytt folk som strömmade in konstant från alla båtar som kom in och det var massa hög musik och stånd å båtar överallt. Vi ville bara bort typ! Är väl mest hit man kommer för att festa osv, det förstod vi iaf :)


Vi drog ut på en liten tur med en longtail boat några timmar för lite snorkling och för att kolla på Maya Beach! Beachen där just "The Beach" med Leonardo DiCaprio spelades in. Och den är rätt skaplig det får jag säga! Kul att ha sett :)


Här är den!


Lite bad blev de också..








Lite snorkling på det, love it!


Väl tillbaka på ön så börja det spöregna... Har inte haft världens mest tur med vädret direkt, det kan man inte säga... Hoppas på de två sista dagarna nu att det blir sol! Snart Blir Det käk i vanlig ordning och Ikväll beställer vi in middagen till huset, men efter ska jag nog ner och ta en massage, måste ju passa på!

Inga kommentarer: