lördag 17 november 2012

Stormday!

OMG vad det stormar!!!

Sjukt läskigt, det är inte dåligt till storm alltså! Det började i morse, blev ambushed av ett galen storm när jag var ute och gick, rätt obehagligt när man inser att man nästan kan blåsa bort (flera stora trädgrenar gick av olika träd, och det blev massor med vatten på gatorna på bara några minuter!)


Molnen hopar sig...


Klockan 10.30 på morgonen! Och det är såhär mörkt! Borde ha anat och sprungit och sökt skydd tidigare haha!





Annars kan man se ut såhär! (dränkt katt)

Var uppehåll på dagen några timmar men sen har det kört på nonstop hela kvällen, det har dundrat och blixtarna avlöst varandra och har lyst upp himlen helt otroligt. Det är som att ha fyrverkerier nonstop! Man känner sig rätt liten alltså. Men det är ju november som är stormmånaden och det kan man lita på att det är!


Här är himlen som vanligt, svart..


Här lyser blixten upp himlen!

När jag kom hem nu så var det ovanligt mörkt på min gata, insåg att det var strömavbrott i alla hus och gatlyktorna var släckta, sen när jag lagt mig i sängen så åskade det så pass att hela huset skaka!!! GALET! Men jag lever och är safe, får se om det fortfarande håller på när man vaknar imorgon.

Har annars haft en trevlig dag! Blev brunch ändå, middag på casinot och kortspel med två norrmän, en filippinsk och en britt. Se där ja!








- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: