måndag 23 april 2012

Ödlor och annat exotiskt...

Okej man glömmer att man är i ett exotiskt land långt borta ibland men blir genast påmind då det springer ödlor i soptunnorna och på marken, stora som små! Nyss var det en jätteliten ödla inne i huset, igår såg jag två ändå rätt stora med olika färger! Hoppar till varje gång, undrar om det kommer bli vardagsmat för mig eller om jag kommer hoppa till varje gång? Även kackerlackor kan springa över golvet eller så... Eeeeeuuuu!




I alla fall :) Rolig dag idag! Fikade med Justine en sväng när de var i skolan, väldigt trevligt! Hon är verkligen himla skön! Allt är fantastiskt och alla är lovley enligt henne typ, sjukt skön :)
Tvättat en massa tvätt idag också! Strukit och massa sånt, rätt skön syssla att göra i lugn och ro (en tvätt går mycket fortare här en hemma!) när det är tyst i huset. Känner att jag redan uppskattar den tiden haha!
Att duscha på kvällen är typ det bästa, duscha och bli ren, avsluta jobbdagen och kolla på nåt eller läsa nåt eller bara softa. Har inte varit in till stan än men det kommer! Är ledig på torsdag så då kanske det blir av!
Nu blir det Skypedate! Puss!

Location:Paddington,Australien

Inga kommentarer: