fredag 12 april 2013

Waya Lailai Ecohaven

Ikväll har det varit oväder!

Blixtrat och dundrat och regnat massor. Men det gör mig inget sålänge det är sol på dagen ;0) Mest för att det finns inte så väldans mycket att göra annars! Har inte rört oss många meter idag. Som det ska vara när man är på ett sånt här ställe.

Har försökt lära mig mer 'Fijian' idag, det är lätt att blanda ihop allt! Men Mari har skrivit ner massa fraser som jag går och övar på. Kuligt! Sen har det kommit lite nytt folk som vi har haft trevligt med, däribland ett gäng danskar och engelsmän. Härliga människor! De kommer följa efter oss eftersom de har samma rutt, bara en dag efter.

Tillsammans med mig är det ett ungt par från Norge, otroligt trevliga människor! Gillar dom starkt, sen att de bor i Tønsberg där vi varit med Elida och sjungit är ju bara för kul. De har varit i Sydafrika i Kenya och på vithajssafari, Australien och flera andra länder innan Fiji här och sen drar vidare till Asien. Så kul att få möta så många olika människor som är ute och reser och vilka berättelser de har! Blir alltid lika fascinerad och ännu mer taggad på att resa ännu mer. Så kul. Som paret som också bor här gick ut på hajk idag och gick vilse och blev strandade på andra sidan ön och var tvungna att bli räddade av en båt som åkte förbi. Riktiga stjärnor!























Imorgon åker vi vidare till nästa Beach! White Sandy Beach till och med, hoppas ju på vit strand, annars är det ju fel ;0)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: