lördag 30 mars 2013

Glad Påsk!

Den här natten har inte varit den bästa... Sjukt varmt och nästan ingen luft, uscha! Sen vaknade man upp till regn. Men vem är man att klaga haha.. Sitter på mitt nya favoritcafée istället, (lyckas alltid hitta ett ställe jag tycker om, kan ju kanske ha något att göra meda att de har free wifi också;)) , har ätit en sen frukost, kör på med kaffe och muffins också. #HowWeDoIt


Idag ska det briefas inför trippen till Fraser imorgon! Tydligen kan man få köra där också, TAGG! Ska bli kul...T. Ska bli gött att komma iväg och göra något, blir ju lätt lite rastlös..





Sen är det Påsk! Hoppas alla har det bra, och tänker på varför vi firar. De stängde baren tidigt på hostellet pga långfredagen då det är enligt alkohollagen att de måste stänga. De tillade också att "vi är ett sekulariserat land men ändå ska vi hålla på med urgamla katolska idéer, skyll inte på oss, skyll på staten!" Vilket fick mig att stanna upp och faktiskt inse hur tragiskt nog hur långt det har gått..

MEN samtidigt så ser man på många medier hur kyrkor och människor firar att JESUS dog och uppstod! Det är skönt att se att det faktiskt inte bara är "urgamla idéer" utan att det finns en levande Gud som vi tjänar! Skönt att veta att man, - i en sekulariserad värld - inte är ensam.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Rainbow Beach Rd,Rainbow Beach,Australien

Inga kommentarer: