måndag 11 februari 2013

Måndag!

Ahmentjeeenare!

Måndag idag, ny vecka med nya möjligheter! Som det så fint heter. Vad ska du göra möjligt idag? Vilka ändringar ska du göra just denna dagen, för att komma lite längre, bli lite bättre? Är det att äta mindre socker? Träna lite? Tänka på någon annan, Ringa någon eller slänga iväg ett meddelande till någon du tänkt på ett tag, eller någon som du vet skulle uppskatta det? Utmana dig själv på något område? Älska mer? Bry sig mer?

Det finns många möjligheter till att göra många saker, en dag som denna. Är du en av dom som tar en alldeles vardaglig måndag, och gör något av den? Förväntar det bästa, det oväntade eller bara kanske leva fullt ut, denna dag, denna stund?

Inte alltid det lättaste. Men som jag och min syster pratade om härom veckan, att vardagen, som kan vara så tung med sina bekymmer, såsom tidiga morgnar, sjuka småbarn, plugg, ingen tid, stress osv osv, att i slutändan så vill man inte ha det annorlunda? Och om man vill det, så måste man ändra på det, prioritera om så att man trivs, även med måndagen. Vardagen. För den har lika mycket att erbjuda som helgen. I alla fall har du det, och det är du som gör dagen. Så KÖR! Älska IDAG, gör något IDAG, så kommer ändringen komma imorgon.

Hey ho, let's GO!



Location:Annie St,Auchenflower,Australien

Inga kommentarer: