måndag 28 januari 2013

Blackout

Hallå!

När jag skriver det här har vi ingen ström whatsoever, det är total blackout och har varit det nu i snart ett dygn på grund utav all regn och översvämningar! Det är galet vad vatten det har kommit, och ändå säger de att de värsta är fortfarande på väg åt vårt håll från kusten. De fokuserar på att rädda liv och sätta folk i säkerhet, det är många tusen som fått evakueras ur sina hus, imorse var det 30 stycken som var tvungna att räddas som stod på sina hustak! Och tre stycken har dött... Så när vi får strömmen igång igen, det vet vi inte! Barnens skolgång har skjutits upp också.. Naturen, galet!

Ganska intressant när sånt här händer, när man inte kan använda ugn, tvättmaskin, TV eller dator, inte kunna ladda något osv. Vad gör man? Hur sysselsätter man sig istället för att använda all elektronik som är så naturligt för oss? De jobbigaste är väl kanske att all mat blir dålig snabbt, och att man inte kan följa vad som händer i världen och nyheter då internet och allt ligger nere.

Å andra sidan tycker jag det är rätt skönt, man kör Old school med tända ljus, läsa bok (i skenet av ett ljus), hitta andra saker att sysselsätta sig. Stänga av allt som man annars ofta upptas utav. Uppskatta det man kanske alltid tar för givet, låta saker vara tyst runt omkring. Lite lärorikt ändå!

Ja så är det, nu ska jag återgå till min bok!





- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Hobbs St,Auchenflower,Australien

1 kommentar:

Victoria sa...

Gosfia!!!